Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for Unlimit

Velkommen til Unlimit. Disse vilkårene og betingelsene (“Vilkår”) gjelder for din bruk av vår nettside og våre tjenester. Ved å bruke vår nettside og våre tjenester, samtykker du i å overholde disse vilkårene.

1. Bruk av tjenester
Unlimit tilbyr webdesign og utviklingstjenester til bedrifter. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du i å overholde alle gjeldende lover og regler.

2. Betalinger
Unlimit tilbyr abonnementstjenester med forskjellige betalingsplaner. Ved å velge en betalingsplan, samtykker du i å betale for tjenestene som er inkludert i planen. Unlimit forbeholder seg retten til å endre prisene på tjenestene våre når som helst.

3. Kansellering av abonnement
Du kan kansellere abonnementet ditt når som helst ved å kontakte oss på [email protected]. Kansellering vil tre i kraft ved slutten av den nåværende betalingsperioden.

4. Opphavsrett og immaterielle rettigheter
Alt innhold på vår nettside, inkludert tekst, bilder, grafikk og programvare, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du har ikke lov til å kopiere, distribuere eller bruke innholdet på vår nettside uten vår tillatelse.

5. Ansvarsfraskrivelse
Unlimit gir ingen garantier for tjenestene våre, og vi påtar oss ikke noe ansvar for eventuelle skader og tap som evt skulle oppstå som følge av bruk av tjenestene våre. Vi påtar oss heller ikke ansvar for eventuelle feil eller mangler på vår nettside eller tjenester.

6. Nedetid og tekniske problemer

Unlimit erkjenner at nedetid og tekniske problemer kan oppstå på nettsiden og i tilknytning til kontaktskjemaer. Vi forplikter oss til å gjøre vårt beste for å minimere slike hendelser og arbeide raskt for å løse dem når de oppstår. Brukere aksepterer at perioder med nedetid kan forekomme av ulike årsaker, inkludert vedlikehold, oppgraderinger eller uforutsette tekniske utfordringer.

Vi tar sikte på å informere brukere om planlagt vedlikehold og forventet nedetid på forhånd, men det kan være situasjoner der uforutsette tekniske problemer oppstår. Vi fraskriver oss ansvar for eventuelle tap eller ulemper som brukerne måtte oppleve som følge av nedetid eller tekniske problemer.

Ved tekniske problemer med kontaktskjemaer vil Unlimit arbeide aktivt for å rette feilene og gjenopprette normal funksjonalitet så raskt som mulig. Vi oppfordrer brukere til å kontakte oss på [email protected] for å rapportere tekniske problemer, og vi forplikter oss til å svare og løse slike henvendelser så snart som mulig.

Brukere anerkjenner at Unlimit ikke kan garantere uavbrutt tilgjengelighet, men vi forplikter oss til å kontinuerlig forbedre og opprettholde våre tekniske systemer for å sikre en best mulig brukeropplevelse.

7. Endringer i vilkår
Unlimit forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på vår nettside.

8. Tvister og lovvalg
Eventuelle tvister som oppstår fra disse vilkårene skal løses i henhold til norsk lov.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse vilkårene, kan du kontakte oss på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare dine spørsmål og løse eventuelle problemer.