Personvernserklæring

Personvernserklæring for Unlimit

Unlimit verdsetter personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Vi ønsker å være åpne og transparente om hvordan vi samler inn, bruker og deler personopplysninger.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker vår nettside. Dette hjelper oss med å forbedre nettsiden og tilpasse den til dine behov. Google Analytics samler inn informasjon som nettlesertype, operativsystem, IP-adresse og besøkte sider. Informasjonen som samles inn av Google Analytics er anonym og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

Tag Manager Sporing
Vi bruker Tag Manager for å spore og analysere hvordan besøkende bruker vår nettside. Dette hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet til dine behov. Tag Manager samler inn informasjon som nettlesertype, operativsystem, IP-adresse og besøkte sider. Informasjonen som samles inn av Tag Manager er anonym og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

Facebook Pixel
Vi bruker Facebook Pixel for å spore og analysere hvordan besøkende bruker vår nettside. Dette hjelper oss med å målrette annonser og innhold til deg basert på dine interesser og behov. Facebook Pixel samler inn informasjon som nettlesertype, operativsystem, IP-adresse og besøkte sider. Informasjonen som samles inn av Facebook Pixel er anonym og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

Dine rettigheter
Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene vi har samlet inn om deg, og du har rett til å be om at vi sletter eller endrer disse opplysningene. Du kan også reservere deg mot å bli sporet av Google Analytics, Tag Manager eller Facebook Pixel ved å bruke en annonseblokkerer eller deaktiveringsverktøyene som er tilgjengelige fra disse tjenestene.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernet på vår nettside, kan du kontakte oss på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare dine spørsmål og løse eventuelle problemer.