Autostrada

Tjenester

Web-design, Utvikling & Digital Annonsering

Et nytt kapittel, en ny nettside som puster bil.

Unlimit har hatt gleden av å samarbeide med Autostrada for å gi deres nettside en helt ny og forbedret design. Autostrada er en av de ledende aktørene innen bilbransjen, og vi var begeistret for å få muligheten til å jobbe med dem for å oppgradere deres digitale tilstedeværelse.

Vårt erfarne team av designere og utviklere satte seg ned med Autostrada for å diskutere deres spesifikke behov og ønsker, og deretter jobbet vi hardt for å realisere deres visjon. Resultatet er en nettside som er lysere, mer oversiktlig og mer elegant enn noen gang før.

Vi er stolte av å ha levert dette fantastiske prosjektet for Autostrada, og vi ser frem til å fortsette å samarbeide med dem i fremtiden for å hjelpe dem med å oppnå enda større suksess. 

UI / UX design

Vi har brukt vår ekspertise innen UI / UX design og utvikling for å skape en nettside som virkelig skiller seg ut fra mengden, og som vil hjelpe Autostrada med å øke sin online tilstedeværelse og nå ut til sine kunder på en mer effektiv og engasjerende måte. Vi har også integrert en bruktbilplattform som gjør det enkelt for Autostrada å vise frem sitt utvalg av brukte biler.

Digital Annonsering

Unlimit har jobbet tett med Autostrada for å optimalisere deres digitale tilstedeværelse og forbedre deres synlighet på nettet. Som en del av vårt samarbeid har vi levert digital annonsering med Google Ads, som hjelper Autostrada med å nå ut til sin målgruppe på en effektiv og målrettet måte.

Vårt erfarne team av digitale markedsførere har jobbet hardt for å utvikle en skreddersydd annonseringsstrategi for Autostrada, som inkluderer nøye utvalgte søkeord og målrettede annonser for å øke synligheten og trafikken til deres nettside.

Gjennom vår digitale annonsering med Google Ads, har Autostrada opplevd en økning i trafikk og konverteringer på deres nettside. Vi fortsetter å overvåke og optimalisere deres annonseringsstrategi for å sikre at de oppnår de beste resultatene og får mest mulig ut av sine annonseringskampanjer.

Kontakt Unlimit i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere din digitale tilstedeværelse og nå ut til din målgruppe på en effektiv og målrettet måte med digital annonsering med Google Ads.

Kontakt oss