Strøm Mat & Bar

Tjenester

Design

Design av
restaurantmeny

Vi jobbet tett med Strøm Mat & Bar for å utvikle et nytt og moderne design til deres restaurantmenyer. Vår ekspertise innen grafisk design og typografi gjorde det mulig for oss å levere en skreddersydd løsning som oppfylte deres behov og forventninger. Vi fokuserte på å skape en visuelt tiltalende og brukervennlig design som ville gi en førsteklasses opplevelse for deres gjester.

Vi gjennomførte en grundig analyse av deres eksisterende design og identitet, og jobbet tett med dem for å utvikle en ny design som var i tråd med deres merkevare og stil. Resultatet var en ny og moderne restaurantmeny som var både estetisk tiltalende og funksjonell, og som ga en førsteklasses opplevelse for deres gjester.

Bedriften var svært fornøyd med resultatet, og vi fortsetter å jobbe tett med dem for å sikre at deres restaurantmenyer forblir oppdatert og funksjonelle. Vi er stolte av å ha bidratt til å forbedre deres gjesteopplevelse og ser frem til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden.

Vår, Sommer, Høst & Vinter

Unlimit har gleden av å være en fast leverandør av restaurantmenyer til Strøm Mat & Bar. Vi jobber tett med dem hver sesong, inkludert vår, sommer, høst og vinter, for å utvikle nye og spennende design for deres restaurantmenyer.

Vi legger stor vekt på typografi og farger for å skape en helhetlig og gjenkjennelig design som er lett å lese og forstå. Vi sørger for at alle elementene på menyene er plassert på en måte som er både estetisk tiltalende og funksjonell.

Resultatet er en serie med restaurantmenyer som er moderne, estetisk tiltalende og funksjonelle. Vi er stolte av å ha bidratt til å forbedre deres gjesteopplevelse og ser frem til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden.

Les Deux Chardonnay &
Skalldyrsplatå

Unlimit sine restaurantmenyer til Strøm Mat & Bar kan sammenlignes med en velsmakende og velbalansert rett på en gourmetrestaurant. 

Akkurat som en god rett har våre design en balanse mellom smaker og teksturer, og er satt sammen på en måte som gjør det enkelt å navigere og nyte. Vårt fokus på typografi og farger kan sammenlignes med krydder og sauser som gir retten en unik og gjenkjennelig smak. 

Sammen med den deilige maten på Strøm Mat & Bar, gir våre restaurantmenyer en førsteklasses opplevelse som vil etterlate en varig inntrykk på gjestene.

Kontakt oss