View Ledger

Tjenester

UX, Design, Utvikling, Page Speed & Server Management

Samarbeidspartner
på web.

Da View Ledger kontaktet oss, hadde de allerede en eksisterende nettsideløsning som de ønsket å forbedre og videreutvikle. Vi overtok ansvaret for deres eksisterende nettsider og jobbet tett med dem for å levere en komplett løsning som inkluderte UI/UX design, utvikling, drift, server og vedlikehold av nettsiden.

Vår ekspertise innen webutvikling og design gjorde det mulig for oss å forbedre funksjonaliteten og brukervennligheten på nettstedet, samtidig som vi bevarte den eksisterende identiteten og stilen. Resultatet var en nettstedløsning som var både estetisk tiltalende og brukervennlig, og som fungerte sømløst på tvers av ulike plattformer og enheter.

Bedriften var svært fornøyd med resultatet, og vi fortsetter å jobbe tett med dem for å sikre at deres nettsted forblir oppdatert og funksjonelt.

Design update

Vi har hatt gleden av å bistå View Ledger med utvikling av deres UI / UX design, i samarbeid med deres designleverandør Ohmy.se. Vi har implementert deres Figma design, komponenter, fargepaletter, typografi og animasjoner på kundens nettsted.

Vår ekspertise innen utvikling har gjort det mulig for oss å levere en løsning som oppfylte deres behov og forventninger.

Vi sørget for at alle elementene i designet var implementert på en måte som var både estetisk tiltalende og funksjonell.

Resultatet er en ny og forbedret design som er både estetisk tiltalende og funksjonell, og som gir en førsteklasses opplevelse for deres brukere. View Ledger var svært fornøyd med resultatet, og vi fortsetter å jobbe tett med dem for å sikre at deres produkt forblir oppdatert og funksjonelt.

Vi er stolte av å ha bidratt til å forbedre deres brukeropplevelse og ser frem til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden.

Page Speed og Web Core Vitals

Vi jobbet tett med bedriften for å optimalisere deres nettside for å bestå Google’s Web Core Vitals, som er en viktig faktor for å forbedre nettstedets rangering og søkemotoroptimalisering.

Vi gjennomførte en omfattende analyse av nettstedets hastighet og ytelse og identifiserte områder som kunne forbedres. Vi gjorde nødvendige endringer for å optimalisere sidehastigheten og lastetiden, samtidig som vi bevarte nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet.

Resultatet var en raskere og mer responsiv nettside som var bedre egnet for å møte brukerens behov og forbedre deres brukeropplevelse. Bedriften var svært fornøyd med resultatet, og vi fortsetter å jobbe tett med dem for å sikre at deres nettside forblir optimalisert og oppdatert.

Kontakt oss